dilluns, 2 d’abril del 2018

Mercancias + Sabotage



A la sala La Boite de Lleida el passat 10 de març va tenir lloc l'esperat concert de retorn de la ja mítica banda valenciana Mercancias amb l'acompanyament dels suecs Sabotage.
Tot i no haver-hi molta gent, unes 80 persones, si respirava un molt bon ambient, aquell ambient de les grans cites. A quarts de vuit del vespre es començaven a sentir les primeres cançons dels suecs. Amb un bon directe, molt millor que l'últim cop que els vam veure al BBC fa un parell d'anys, va ser un concert bastant breu, ja que encara no tenen gaire material. El seu repertori habitual va estar completat amb un parell de versions d' Ultima Thule que, com era d'esperar, el públic va respondre com es mereixia, és a dir cantant-les i ballant-les.
Després del bon concert de Sabotage, era l'hora de Mercancias. La gent de mica en mica es va anar apropant a l'escenari i tot seguit van començar a sonar els seus primers temes. La Guillotina, Rateros, Bastardo de Ciudad, Golpea.... De mica en mica van anar caient els temes dels dos primers EP. Entre tot aquest repertori van sonar alguna de les cançons del nou EP com per exemple Los chicos del Santurce. El grup valencià també van fer una versió del tema Antisocial de la banda Commando 9mm. Amb tot aquest ambient el públic estava entregat al 100%, corejava totes les cançons, ballava com mai... I no és per menys, ja que a qui li agrada Mercancias, com a nosaltres, tenia moltes ganes de tornar a sentir tots aquests himnes en directe. Malgrat això, el concert també va ser força breu, no ens recordem si era perquè el temps se'n va passar volant o perquè el repertori dels grups era curt! Un cop acabat el concert la sala es va anar buidant, ja que a continuació hi tocava un grup de rap. La festa però no es va acabar aquí, ja que cap a les 11 hi havia programada una punxada a un bar a prop de la sala.
Queda clar un cop més que a Lleida hi ha gent que es mou cosa que fa que s’organitzin, de manera molt excel·lent, molts concerts, una cosa que ens fa contents, la veritat. Lleida tornarem a venir!

Foto feta per @Bubbzbaby

Foto feta per @Bubbzbaby

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada